AfterDawn logo

Spotify tarjoaa nyt oman kategorian Netflix-tunnareille

Matti Robinson Matti Robinson

Maailman suurin suoratoistomusiikin palvelu Spotify on julkaissut uuden Netflix-kategorian, joka tarjoaa musiikkia ja podcastejä yksinomaan Netflix-sisällöstä.

Spotify on aiemmin tehnyt saman Disney-tuotannon musiikille ja nyt vuorossa on suoratoistojätin soundtrackit ja muu audiosisältö.

Vaikka jo aiemmin esimerkiksi Squid Gamen soundtrack tai Netflix is a Daily Joke podcast löytyivät Spotifyn valikoimista, niin nyt ne ja muut Netflixin äänitteet on kasattu yhden sivun alle.

Disney-sivun tavoin kyseessä on oman genre, jonka nimi on Netflix. Tässä vaiheessa Netflix-genreä ei vielä välttämättä löydy kaikilla laitteilla tai kaikilla markkinoilla, mutta päivitys tapahtunee pian kaikkialla.

Sisältöön kuuluu mm. soundtrackit tuotannoista La Casa De Papel (Money Heist), Narcos: Mexico, The Starling, Outer Banks, Red Notice, Squid Game, tick, tick... Boom! ja Cowboy Bebop. Lisäksi podcast-sisältöä tarjoavat aiemmin mainitun Netflix Is A Daily Joken lisäksi mm. Okay, Now Listen, 10/10 Would Recommend ja The Crown: The Official Podcast.


Netflix-osasto on selkeästi Disney-osastoa monipuolisempi, sillä Spotify on myöskin julkaissut erikoissisältöä ainakin elokuvalle The Harder They Fall ja sarjalle La Casa De Papel (Money Heist).

Engadget huomioi, että kenties yhteistyöhön Netflixin kanssa on päädytty Spotifyn perustajista kertovan draaman myötä, jonka odotetaan saapuvan Netflixiin ensi vuonna.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki