AfterDawn logo

Logitech G ja Shroud julkaisivat yhteistyössä G303 -pelihiiren

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Oheislaitteiden valmistaja Logitech ja striimaajana sekä ammattipelaajana tunnettu Michael "Shroud" Grzesiek julkaisivat yhteistyössä uusitun version suositusta Logitech G303 -pelihiirestä.

Logitech G303 Shroud Edition -pelihiiri on päivitetty vastaamaan Shroudin vaatimuksia ja mieltymyksiä.

Tämä näkyy ja tuntuu hiiren keskeisissä ominaisuuksissa, kuten hiiren muotoilussa, pinnoitteessa, painossa ja monissa yksityiskohdissa.

"Unelmistani tuli totta, kun sain mahdollisuuden suunnitella pelihiiren Logitechin kanssa. Logitech G303 on kaikkien aikojen suosikkihiireni ja käytimme sitä inspiraationa luodessamme täydellisen hiiren", shroud kommentoi. "Yhteistyö Logitech G:n kanssa oli uskomaton kokemus ja olen todella ylpeä valmiista tuotteesta. Olen innoissani tuodessamme tämän fanieni saataville."

Hiiri painaa 75 grammaa. Uusitussa hiiressä päivitettiin muotoilua ja tuntumaa sekä sijoiteltiin painikkeet uudella tavalla. Lisäksi hiiressä on läpikuultavat sivupaneelit, joista näkee hiiren sisälle.


g303 shroud pelihiiren kyljen painikkeet on sijoitettu uudella tavalla

Hiiressä käytetään HERO 25K -anturia sekä langatonta Lightspeed -tekniikkaa. Ladattava pelihiiri toimii jopa 145 tuntia täydellä latauksella. Shroudin toiveesta hiireen on saatu myös USB-C -liitäntä, jonka kautta hiiri ladataan.

Logitech G303 Shroud Edition -pelihiiri tulee myyntiin välittömästi 129 euron suositushintaan.

Lisätietoa saa täältä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki