AfterDawn logo

Steamissä käynnistyi Halloween-ale

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Steamissä on jälleen kerran käynnistynyt pelien alennuskampanja. Tällä kertaa vuorossa on Halloween-ale, jossa on tarjolla tuhansia karmivia pelejä tarjoushintaan ja kaikenlaisten pelien halloween-teemaisia tapahtumia ja päivityksiä.

Steam-kaupan sivuilta pääsee selaamaan erilaisia vaihtoehtoja pelitarjouksista. Tarjouksessa on esimerkiksi Outlast 2 (4,99 euroa), SOMA (4,19 euroa), Control (15,99 euroa) ja Death Stranding (23,99 euroa).

Tarjoukset eivät rajoitu vain kauhu- ja toimintapeleihin, vaan kaikenlaisia pelejä on tarjouksessa.

Tarjouksia voi selata kätevästi myös SteamDB-sivustolta, joka seuraa Steamin pelialennuksia.

Alennusmyynti jatkaa 1.11. klo 19 asti Suomen aikaa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT