AfterDawn logo

DJI julkisti magneettisen ja modulaarisen DJI Action 2 -toimintakameran

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

DJI:n uusin tuote on Action 2 -toimintakamera. Se on kevyt ja mahdollistaa monipuolisen kuvaamisen.

Kevytrakenteisessa (56 grammaa) Action 2 -kamerassa käytetään magneettista ja modulaarista rakennetta.

Kameramoduuli voidaan ripustaa yksinään kaulanauhalla rinnalle roikkumaan, kiinnittää päähän otsapannalla, liittää osaksi kypärää helpolla kiinnitysmekanismilla tai asettaa erilaisille jalustoille.

Kameraan voidaan kiinnittää magneettien ansiosta lisävarusteita. Neljällä mikrofonilla, OLED-kosketusnäytöllä ja microSD-muistikorttipaikalla varustetulla etunäyttömoduulilla kokonaisuuden akunkesto nousee jopa 160 kuvausminuuttiin ja kuvausominaisuudet monipuolistuvat.

Action 2 kamera yhdessä näyttömoduulin kanssa kuvaamassa kalliolla juoksevia ihmisiä


Muita lisävarusteita ovat 180 minuutin kuvausajalla ja microSD-muistikorttipaikalla varustettu lisävirtamoduuli, magneettiset kaulanauha ja otsapanta, kaksi erilaista kamerajalustaa, kaukosäätimellä varustettu kameran lisävarsi, makrolinssi, langaton mikrofoni, kamerakelluke ja 60 metriin asti vesitiivis sukelluskotelo.

DJI Action 2 sisältää huippuluokan 1/1,7 tuuman linssirakenteen ja kehittynyttä kuvaustekniikkaa. Videota voi kuvata 4K-tarkkuudella ja 120 kuvan sekuntinopeudella. Kamera kykenee jopa 155 asteen laajakuvaotoksiin.

Kuvan pitäisi olla myös tasaista kameran Rocksteady 2.0- ja HorizonSteady -vakautustekniikoiden ansiosta.

Kamera itsestään kestää vettä jopa kymmenen metrin syvyyteen saakka ja siinä on myös OLED-näyttö.

Kameramoduulin oma akku mahdollistaa enintään 70 minuutin videotallennuksen. Kameramoduulissa on myös 32 gigatavun sisäinen muisti.

DJI Action 2 tulee myyntiin kahdenlaisena yhdistelmäpakettina.

DJI Action 2 Dual-Screen Combo tulee saataville 539 euron kuluttajahintaan sisältäen kamera- ja näyttömoduulin. DJI Action 2 Power Combo tulee saataville 409 euron kuluttajahintaan sisältäen kamera- ja lisävirtamoduulin.

Lisätietoa saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki