AfterDawn logo

Xbox Game Pass sisältää nyt yli 100 kosketusnäytöllä toimivaa peliä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Microsoftin Xbox Game Pass sisältää nyt yli 100 peliä, jotka tukevat kosketusnäytöllä toimivia ohjaimia. Uusia pelejä palveluun lisättiin juuri 13 kappaletta, joilla kolminumeroinen lukema ylitettiin.

Xbox Game Passin omistajat voivat striimata ja pelata pelejä Windows-koneilla Xbox-sovelluksen avulla, Android-laitteilla Xbox Game Pass -sovelluksen avulla tai Windows-koneilla sekä Applen laitteilla nettisivun kautta ilman ohjainta.

Noin vuosi sitten pilvipelipalveluun lisättiin ensimmäiset 10 peliä, joiden pelaaminen onnistui kosketusnäytön avulla. Kesäkuussa tällaisia pelejä oli yli 50 kappaletta. Uusia pelejä lisätään tasaiseen tahtiin, joten lukema kasvaa koko ajan.


Kaikki kosketusohjausta tukevat pelit näet tästä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki