AfterDawn logo

Xiaomin sähköajoneuvon massatuotanto pyritään aloittamaan vuoden 2024 alussa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Aiemmin tänä vuonna kiinalainen Xiaomi kertoi aloittavansa sähköajoneuvojen kehittämisen. Suunnitelmat asian suhteen näyttävät olevan erittäin hyvällä mallilla, sillä Xiaomin sähköajoneuvon massatuotanto pyritään aloittamaan jo parin vuoden kuluttua.

Xiaomin toimitusjohtaja ja myös sähköajoneuvojen liiketoiminnasta vastaava Lei Jun kertoi Twitter-tilillään, että Xiaomin sähköajoneuvo on aikataulusta edellä. Lisäksi hän kertoo, että ajoneuvon massatuotanto pyritään aloittamaan jo vuoden 2024 ensimmäisen puoliskon aikana.

Xiaomi aikoo investoida seuraavan 10 vuoden aikana kehitykseen yhteensä 10 miljardia dollaria.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki