AfterDawn logo

Syksyn 2021 MacBook Pro -mallien Suomen hinnat

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Apple julkaisi uudet versiot tehokäyttäjien MacBook Pro -malleistaan lokakuun 18. päivä. Samalla paljastettiin myös Suomen hinnat uusille malleille.

Edullisempi, 14-tuumainen MacBook Pro maksaa Suomessa halvimmillaan 2 349 euroa. Edullisimmassa mallissa on tarjolla uusi M1 Pro -suoritin (8 ydintä), 16 gigatavua käyttömuistia sekä 512 gigatavua SSD-tallennustilaa.

14-tuumaisen mallin hinnat nousevat nopeasti ylöspäin, kun muistin määrää tai tallennustilaa kasvattaa. Toimitusten luvataan alkavan Suomeenkin jo 25.10.2021.

Vastaavasti 16-tuumaisten MacBook Pro -mallien hinnat alkavat 2849 eurosta. Perusmallissa käyttömuistia on 16 gigatavua, tallennustilaa SSD-levyllä 512 gigatavua ja suorittimena toimii M1 Pro. Kallein malli 16-tuumaisesta MacBook Prosta puolestaan maksaa hulppeat 6 939 euroa, kun laitteeseen lisätään 64 gigatavua RAM-muistia ja peräti 8 teratavua tallennustilaa. Rahalle saa vastinetta vieläkin tehokkaamman M1 Max -suorittimen muodossa. Kaikissa 16-tuuman malleissa on tarjolla 140W pikalaturi.


16-tuumaisten mallien osalta toimitukset alkavat 25.10, jos valittuna on M1 Pro -suoritinta käyttävä versio. M1 Max -mallien osalta Apple lupaa toimitukset 3-4 viikon päähän eli marraskuun alkupuoliskolle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki