AfterDawn logo

Nämä elokuvat ja sarjat saapuvat Amazon Prime Videoon lokakuussa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Amazon Prime Videoon saapuu lokakuun aikana muun muassa trillereitä, Maradonan urasta kertova elokuva sekä kuusiosainen psykologinen sarja.

Welcome to The Blumhouse palaa Amazon Prime Video -palveluun neljällä uudella trillerillä, jotka vievät katsojan ihmiskunnan syvimpien pelkojen äärelle. Kauhistuttavat tarinat kunnioittavat unohtumattomia 70-, 80- ja 90 -lukujen genreklassikoita nykyaikaisen yhteiskunnan sosiaalisia piirteitä unohtamatta, mistä on tullut Blumhouse -elokuvien ja televisiosarjojen tavaramerkki.

Elokuvat saapuvat palveluun 1. ja 8. lokakuuta.

8. lokakuuta palveluun tulee katseltavaksi myöskin Justin Bieber: Our World, joka vie katsojat lavalle ja kulissien taakse Justin Bieberin yksityiseen maailmaan hänen valmistautuessaan ennennäkemättömään konserttiin uudenvuodenaattona 2020 ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen.

15. lokakuuta nähtäväksi saapuu Amazonin omaa tuotantoa oleva I Know What You Did Last Summer -sarja.

I Know What You Did Last Summer perustuu Lois Duncanin vuonna 1973 julkaisemaan romaaniin, johon myös vuonna 1997 julkaistu samanniminen elokuvaikoni perustuu. Sarjassa on kulunut vuosi valmistujaisiltana tapahtuneesta kuolemaan johtaneesta auto-onnettomuudesta ja joukko teini-ikäisiä nuoria löytää itsensä pimeän salaisuuden kahleista raa'an tappajan vainoamana. Kun he yrittävät selvittää murhaajan identiteettiä, he tulevat samalla paljastaneeksi ulkoisesti täydellisen pikkukaupungin synkän salaisuuden – ja lopulta itsensä.


29. lokakuuta palveluun saapuu Maradona: Blessed Dream -elokuva, jossa elokuvan tähdet Nazareno Casero (Historia de un Clan), Juan Palomino (Magnifica 70) ja Nicolas Goldschmidt (Supermax) esittävät sarjassa Diego Armando Maradonaa kuljettaen katsojaa läpi hänen menestyksekkään uransa: vaatimattomasta lapsuudesta kotimaassaan Argentiinan Villa Fioritossa käänteentekeviin aikoihin Barcelonassa ja Napolissa aina hänen avainrooliinsa Meksikon MM-kisoissa vuonna 1986.

Uudet elokuvat ja sarjat Amazon Prime Videossa lokakuu 2021

  • 1. lokakuuta: Bingo Hell
  • 1. lokakuuta: Black as Night
  • 8. lokakuuta: Madres
  • 8. lokakuuta: The Manor
  • 8. lokakuuta: Justin Bieber: Our World
  • 8. lokakuuta: The Pursuit of Love
  • 15. lokakuuta: I Know What You Did Last Summer
  • 22. lokakuuta: Queenpins
  • 29. lokakuuta: Maradona: Blessed Dream
  • Lokakuun aikana: Angela Black

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki