AfterDawn logo

Microsoft Office 2021 julkaistaan lokakuussa

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Vaikka Windows 11 julkaisu lieneekin syksyn odotetuin tuotejulkistus Microsoftilta, on yhtiöllä putkessa myös toisen valtavan yleisen tuotteen isompi uudistus. Microsoft Office 2021 julkaistaan samana päivänä kuin Windows 11.

Microsoft Office 2021 julkaistaan 5. lokakuuta, 2021 - eli kuten sanottua, samana päivänä kuin Windows 11. Ja luonnollisesti, uusittu Office nykäisee myös käyttöliittymän pitkälti Windows 11 -yhteensopivaan muottiin. Visuaalisissa muutoksissa mukana ovat ainakin pyöristetyt kulmat kaikissa ikkunoissa sekä muokattavissa olevat Office -ohjelmien teemat.

Kuten tavallista, Office-paketti tulee sisältämään kaikki toimistojen perustyökalut jo vuosikymmenten ajalta, eli paketin mukana päivittyvät Word, Excel, PowerPoint ja Outlook. Yritysten tietohallinnolla tulee siis olemaan edessä kiireinen syksy, mikäli käyttäjille aiotaan hoitaa päivitykset sekä uuteen Windowsiin että uuteen Officeen.


Uusi julkaisu koskeen nimenomaan stand-alone Office-pakettia, joka ostetaan kertamaksulla ja uudistus ei koske kuukausimaksuun pohjautuvaa Microsoft 365-pakettia. Moni yritys on vuosien saatossa siirtynyt jo 365-tilaajaksi, mutta kiinteitä Office-versioita käyttäviäkin yrityksiä edelleen on, runsaasti. Uuden Officen Suomen hinnoittelu on vielä toistaiseksi julkaisematta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki