AfterDawn logo

YouTube pakottaa nyt myös sulkemaan Rythm Discord-musiikkibotin

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Vain muutama viikko sitten Googlen omistama YouTube pakotti sulkemaan suositun Groovy-musiikkibotin, joka mahdollistaa Discord-käyttäjien toistaa musiikkia YouTube-videoista. Tuolloin epäiltiin, että vastaavan kohtalon joutuu kokemaan myös Rythm, joka on vielä suositumpi.

Näin on nyt myös käynyt, kertoo The Verge.

Yli 560 miljoonan käyttäjän Rythm tulee YouTuben käskystä sulkea seitsemän päivän kuluessa, joten palvelu suljetaan 15. syyskuuta.

Rythmin kehittäjä Yoav kertoo The Vergelle, että hän on osannut odottaa sulkemispyynnön saapumista. Tämän takia Rythmin kehittäjät ovat työstäneet jotain uutta jo vuoden ajan. Yoav ei kuitenkaan vielä paljastanut mitä on luvassa, mutta jonkinlainen kytkös myös Discordiin on tulossa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT