AfterDawn logo

LinkedIn seuraa Twitteriä: lakkauttaa stories-tarinat palvelustaan.

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Snapchat loi aikoinaan ensimmäisenä sosiaalisen median tarinat - tai ainakin teki niistä valtavan suosittuja. Sitten Instagram tyynen rauhallisesti kopioi ominaisuuden sellaisenaan itselleen - ja teki niistä vieläkin suositumpia. Sen jälkeen meno on ollut villiä.

Tarinat, eli vuorokauden näkyvissä olevat kuplat, joissa käyttäjät voivat jakaa lyhyitä välähdyksiä elämästään, ovat sittemmin valuneet lähes kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaankin. Niitä löytyy WhatsAppista ja Facebookista - ja TikTokin kerrotaan kokeilevan niitä. Mutta samaa hurjaa suosiota ne eivät ole muissa palveluissa saaneet kuin mihin Snapchat ja Instagram onnistuivat.

Nyttemmin Twitter on sulkenut todella lyhyen aikaa kestäneen kokeilun tarinoiden osalta. Palveluun tulivat mukaan fleetsit vasta vuonna 2021, mutta ne eivät koskaan oikein lähteneet lentoon palvelussa ja heinäkuussa 2021 yhtiö päätti lopettaa kokeilun.

Nyt Microsoftin omistama LinkedIn on päätynyt samaan lopputulokseen: tarinat ehtivät olla osa palvelua vain vuoden ajan, mutta nyt yhtiö on päättänyt lakkauttaa kokeilun.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki