AfterDawn logo

Epic Games Storessa käynnistyi suuri peliale: NBA 2K21 ilmaiseksi, jopa 80% alennuksia, 10 euron kuponki

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Epic Games Storessa on käynnistynyt 20. toukokuuta suuri peliale, jossa on tarjolla pelejä jopa 80 prosentin alennuksella. Lisäksi alen aikana on saatavilla pelejä täysin ilmaiseksi sekä kuponki.

Epic MEGA Sale on käynnissä 20. toukokuuta - 17. kesäkuuta välisenä aikana. Tänä aikana voi ostaa satoja pelejä alennettuun hintaan. Esimerkiksi Assassin's Creed Valhalla on 25 prosentin alennuksessa, Cyberpunk 2077 20 prosentin alennuksessa ja Oddworld: Soulstorm on 20 prosentin alennuksessa. Suurimmat alennukset yltävät 75 - 80 prosentin luokkaan.

Kaikki tarjouksessa olevat pelit näkyvät täällä.


Pelin ostamiseen tarjotaan 10 euron kuponki, jonka voi käyttää vähintään 14,99 euron maksavan pelin ostamiseen. Jos kupongin käyttää alen aikana, Epic Games antaa uuden 10 euron kupongin käytettäväksi.

Epic Games tarjoaa lisäksi täysin ilmaiseksi pelejä. Ensimmäisenä vuorossa on NBA 2K21, jonka voi lunastaa itselleen ilmaiseksi 27.5. asti. Tämän jälkeen ilmaiseksi napattavaksi tulee jonkin muu peli.

Fortniteä PC:llä pelaajat voivat lunastaa pelin sisäisestä kaupasta ilmaiseksi the Street Shadows Challenge Packin.

Koko kampanjan löydät täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki