AfterDawn logo

Suomalainen pilvipalvelimia tarjoava UpCloud kasvaa vauhdilla: Neljä uutta konesalia maailmalle

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Suomalainen pilvipalveluratkaisuja tarjoava UpCloud kasvaa vauhdilla ja avaa uusia konesalikeskuksia maailmalla.

Yritys keskittyy tarjoamaan edullista verkkopalvelinkapasiteettia, etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille. AfterDawninkin palvelimet ovat pyörineet UpCloudin pilvessä jo vuoden 2020 alusta lähtien.

UpCloud kertoi juuri avanneensa koronavuoden aikana neljä uutta maantieteellistä sijaintiaan palveluilleen, uusimpana listaan tuli Australian Sydney. Lisäksi syksyllä 2020 yhtiö avasi Espanjassa ja Puolassa uudet sijainnit, jotka molemmat käyttävät uusiutuvaa energiaa sekä elokuussa 2020 New Yorkin sijainnin.

Useilla pilvisijainneilla verkkosivustot ja vaikkapa sovelluskehittäjät voivat valikoida asiakkaitaan lähinnä olevat sijainnit palvelimilleen, vähentäen siten palveluiden viivettä entisestäänkin. UpCloud pitää pääkonttoriaan Helsingissä.

Jos haluat kokeilla UpCloudin palveluita oman firmasi verkkopalveluiden ylläpitoon, tarjoaa yhtiö ilmaisen kokeilujakson uusille asiakkailleen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki