AfterDawn logo

Dropboxin salasanojen hallintaohjelma on pian ilmainen - mutta vain 50 salasanalle

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Dropbox tekee muutoksen viime vuonna julkaistuun Dropbox Passwords -salasanojen hallintaohjelmaan. Muutoksen myötä Passwords -ohjelmaa voi käyttää pian ilmaiseksi, mutta se sisältää rajoitetun määrän tallennustilaa salasanoille. Suosittu LastPass muutti juuri ilmaisversiota huonompaan suuntaan, sillä sitä ei voi enää käyttää samanaikaisesti kaikenlaisilla laitteilla.

Dropboxin muutos tulee voimaan huhtikuun alussa. Ilmaiskäyttäjät voivat kuitenkin tallentaa enintään 50 salasanaan, joka varmasti riittää monille käyttäjille, jotka eivät käytä useita nettipalveluita. Lisäksi ilmaisversio synkronoi salasanat enintään kolmen laitteen kesken.

Rajoittamattoman tilan sanoille saa maksullisen version myötä (Plus tai Family). Lisäksi salasanat ovat käytettävissä kaikille laitteilla ja tilaukseen kuuluu myös 2000 gigatavua Dropboxin tallennustilaa sekä muita ominaisuuksia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki