AfterDawn logo

WhatsAppin Mac- ja Windows-koneiden versio tukee nyt videopuheluita

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
1 kommentti

Mobiilikäyttäjät ovat voineet tehdä WhatsAppilla video- ja äänipuheluita jo muutaman vuoden ajan. Nyt vastaava onnistuu isommalla näytöllä, sillä Mac- ja Windows-koneiden tietokonesovellus tukee videopuheluita.

WhatsApp kertoo, että videopuhelut toimivat isolla ruudulla pysty- ja vaakasuunnassa. Kuva näkyy tietokoneen ruudulla erillisenä ikkunana, jonka kokoa voi muuttaa. Se pysyy myös aina näkyvillä muiden ohjelmien päällä, joten kuva ei huku esimerkiksi muuta nettiä selatessa.

WhatsApp lupaa, että keskustelut ovat salattuja, eikä WhatsApp ei pysty näkemään tai kuulemaan käytyjä keskusteluja.

Tietokoneversio tukee alkuun videokeskustelua vain yksittäisissä keskusteluissa, mutta myöhemmin ominaisuus laajenee myös ryhmäpuheluihin.

Voit ladata WhatsAppin tietokoneversion täältä.

Lue myös:

1 KOMMENTTI

eklu1/1

Latasin watstsapin ja kuvasin puhelimella sen neliön, en näe mitään mut tuleeko mulle nyt joko ilmoitus tietokoneelle vai mitä. Mitään uutta ei tietokoneeseen asentunut vaikka palomuuri pyysi lupaa siis mikä tämä homma on ?

T. Eklu

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki