AfterDawn logo

Razer julkaisi kaiuttimilla varustetut Anzu -lasit

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Razer on tällä kertaa julkaissut hieman erikoisemman tuotteen. Kyseessä on "älykkäät" Anzu -lasit, jotka suojaavat silmiä siniseltä valolta ja tarjoavat sisäänrakennetut kaiuttimet musiikin kuunteluun. Vastaavanlaiset lasit löytyvät esimerkiksi Boselta.

Laseissa on kaksi kappaletta 16 mm:n elementeillä toimivaa kaiutinta. Kuuntelun lisäksi kommunikointi toiseen suuntaan onnistuu mikrofonien välityksellä.

Kappaleita voi vaihtaa tai pysäyttää lasien avulla, sillä kyljet tukevat kosketusta. Lasit yhdistetään esimerkiksi puhelimeen Bluetooth 5.1-yhteyden avulla. Androidille ja iOS:llä löytyy myös oma sovellus, jonka kautta voi hallita erilaisia asetuksia ja nähdä akun tilan.

Razerin Anzu-lasit kotelon ja näppäimistön vieressä

Akunkeston luvataan yltävän jopa yli 5 tunnin.


Anzu-lasit ovat saatavilla suorakulmaisella kehyksellä tai pyöreällä kehyksellä. Koon voi valita kahdesta vaihtoehdosta. Lasit ovat varustettu IPX4-luokituksella. Lasit suojaavat silmiä siniseltä valolta ja mukana tulee myös 99% UVA / UVB-suojaavat vaihdettavat aurinkolasilinssit.

Anzu-lasit ovat saatavilla heti Razerin verkkokaupasta 209,99 euron suositushinnalla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki