AfterDawn logo

Razerin uusi Kiyo Pro webkamera lupaa laadukasta Full HD 60fps -kuvaa jopa heikossa valaistuksessa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Razer julkaisi uuden huippuluokan Kiyo Pro -webkameran, jonka hinta on 209,99 euroa. Razer lupaa tämän kameran tuottavan ammattilaistason kuvaa kokouksiin ja striimaajille.

Alkuperäisen Kiyo -webkameran tapaan uusi versio ei sisällä enää valorengasta. Sonyn 1/2.8" sensorin ja Sonyn STARVIS -teknologian luvataan kuitenkin tarjoavan laadukasta kuvaa kaikenlaisissa valaistuksissa, joten erillistä valoa ei juuri tarjota. Razer lupaa esimerkiksi pelkän näytöstä tulevan valaistuksen riittävän.

Razer Kiyo Pro asetettuna näytön päälle

Hinnaltaan Kiyo Pro kilpailee muun muassa Logitechin Brioa vastaan. Kiyo Pro kykenee Full HD 60fps tai HDR 30FPS kuvaan. Äänen puolestaan hoitaa kaksi mikrofonia.

Näkökentän voi valita kolmesta vaihtoehdosta: 103°, 90° ja 80°. 103 asteen näkymä mahdollistaa esimerkiksi useamman henkilön kuvaamisen samanaikasesti.


Kiyo Pro kiinnitettynä tripodiin

Kameran voi helposti kiinnittää näytön yläpuolella, pöydälle tai erilliseen tripodiin. Linssi on päällystetty Gorilla Glass 3 -lasilla ja linssin voi peittää mukana tulevalla suojalla, kun webkameraa ei käytä. Tietokoneeseen kamera liitetään USB 3.0 -yhteyden avulla ja mukana tulee 1,5 metrin johto.

Myynnissä 209,99 euron Kiyo Pro on heti Razerin nettisivujen kautta ja myöhemmin alkuvuoden aikana se saapuu myös jälleenmyyjien valikoimiiin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT