AfterDawn logo

Gigantti lupailee: PS5 -konsolia saatavilla huomenna klo 10 alkaen

AfterDawn AfterDawn

Talven himoituin tuote, Playstation 5 -konsoli, on ollut auttamatta loppuunmyyty ympäri maailmaa. Sony on lupaillut saatavuuden parantuvan kesällä, mutta toistaiseksi kaupat myyvät pitkälti ei-oota.

Gigantti kuitenkin kertoo nyt Playstation 5:n tuotesivuillaan, että konsolin arvokkaampaa versiota, eli levykelkalla varustettua mallia, olisi saatavilla jonkinlainen erä huomenna, 25.2.2021, kello 10 alkaen.

Tuotesivut eivät kerro sitä, saadaanko konsolia fyysisiin Gigantin myymälöihin vai onko erä ainoastaan verkkokaupasta tilattavissa. Myöskään tuote-erän koosta ei ole mitään tietoa.


Kuvakaappaus Gigantin sivuilta

Selaimen refresh-painiketta voi alkaa hakkaamaan tässä osoitteessa huomisaamusta alkaen. Samalla kannattaa muistaa myös tarkistaa aika ajoin hintavertailusivujen kautta muidenkin kauppojen varastosaldo.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki