AfterDawn logo

Uuden Xboxin omistajille herkkua: vanhat pelit pyörivät sulavammin

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Microsoft on kertonut uudesta ominaisuudesta uuden konsolisukupolvensa osalta, joka ilahduttanee monia konsolin omistajia.

Uusissa Xbox Series X|S -konsoleissa toimii valtaosa edellisen, Xbox Onen, peleistä. Mutta nyt nekin parantuvat, kun peleihin on tuotu FPS Boost -nimellä kulkeva ominaisuus.

FPS Boost nostaa tiettyjen vanhempien pelien ruudunpäivitysnopeutta kaksi kertaa niin nopeaksi kuin se on ollut Xbox Onella pelattaessa. Joidenkin pelien osalta nopeutus on jopa 4x tasoa.

Ominaisuus on tärkeä etenkin raskaimmissa ensimmäisen persoonan taistelupeleissä, jotka ovatkin ensimmäisiä FPS Boostin käyttöön ottavia pelejä. Far Cry 4, New Super Lucky's Tale, Sniper Elite 4, UFC 4 ja Watch Dogs 2 saavat kaikki FPS Boost -päivityksen Xbox Series X|S:llä.

Pelin tiedoissa näkyy uusi FPS Boost -maininta


Kevään mittaan, kun päivitykset tulevat jakeluun, löytyy ominaisuus kunkin tuetun pelin hallintapaneelista, josta FPS Boost -ominaisuuden voi halutessaan kytkeä päälle kyseiselle pelille.

Osa FPS Boost -parannelluista vanhemmista peleistä on tarkoitus tuoda myös osaksi Xbox Game Pass -ohjelmaa, jolloin nekin pelaajat pääsevät kokeilemaan pelejä, jotka eivät niitä Xbox One -aikakaudella itselleen ostaneet.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki