AfterDawn logo

Philipsin uusi 243B1JH -näyttö tarjoaa USB-telakointiaseman ja esiin ponnahtavan kameran Windows Hello -tuella

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Philips julkaisi Monitors B Line -mallistoon Philips 243B1JH -näytön, joka tarjoaa kattavat liitännät, Windows Hello -sisäänkirjautumisella varustetun kameran sekä virtaa säästäviä ominaisuuksia.

Philips 243B1JH:n IPS LCD -paneelissa on laajat 178 / 178 asteen katselukulmat. Se on kooltaan 23,8-tuumainen ja toimii Full HD -resoluutiolla ja 75 hertsin virkistystaajuudella. Kirkkaus on 250 nitiä. Siinä on myös Philips LowBlue-tila ja Flicker-Free -tekniikka, jotka tekevät kuvan katsomisesta sekä miellyttävämpää että silmille terveellisempää. Näyttö on TÜV Rheinland -sertifioitu.

Näyttö tarjoaa kattavat liitännät. Sisäänrakennetun USB-telakointiaseman ansiosta tämä näyttö sopii esimerkiksi kannettavan tietokoneen kaveriksi. Näytön liitännöistä löytyvät DisplayPort 1.4, HDMI 1.4, USB-A, USB-C, RJ-45-verkkoliitäntä. USB-C -liitäntä tarjoaa kannettavalle myös jopa 100 watin latauksen.

243B1JH näytön keskeisimmät ominaisuudet


Näytön yläreunassa on esiin ponnahtava kamera, joka tukee kasvojentunnistukseen perustuvaa Windows Hello -sisäänkirjautumista. Näytössä on myös panostettu virtaa säästäviin ominaisuuksiin. PowerSensor -tunnistin havaitsee onko käyttäjä näytön ääressä vai ei, vähentäen automaattisesti näytön kirkkautta tämän poistuessa. Näin sähkönkulutusta voidaan leikata jopa 80 prosenttia. LightSensor-tekniikka puolestaan havaitsee ympäristön valaistuksen ja säätää näytön kirkkautta olosuhteiden mukaiseksi.

Jalusta mahdollistaa laajat ergonomiatoiminnot, eli korkeudensäädön, kallistuksen, käännön ja Pivot-toiminnon. Myös Vesa 100 x 100 -kiinnitys on mahdollista.

Philips 243B1JH saapuu kauppoihin helmikuun aikana. Suositushinta on 419 euroa.

243B1JH näyttö kuvattuna sivulta

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki