AfterDawn logo

Microsoftilta rumia joulupaitoja: MS Paint ja Windows 95

AfterDawn AfterDawn

Käsite "ruma joulupaita" on levinnyt vuosien saatossa myös Suomeen, kuten oikeastaan koko muuhunkin maailmaan. Myös monet teknologiajätit ovat hypänneet mukaan tähän hassutteluun.

Microsoft on tarjonnut jo useamman vuoden ajan omien tuotteidensa pohjalta tehtyjä julmetun rumia joulupaitoja myyntiin - niin tänäkin vuonna. Myynnissä ovat jo aiemmilta vuosilta tutut Windows 95 ja Windows XP -paidat sekä tämän vuoden uutuutena, legendaariseen MS Painttiin perustuva joulupaita.

Ja jotta ideassa pitäydyttäisiin, ovat kaikki kolme paitaa varsin hirveitä. Ja sopivasti tietysti nörttihermoja kutkuttavia.

MS Paint ugly holiday sweater 2020

Microsoft lahjoittaa 20 dollaria jokaista yli 50 dollarin ostosta Girls who code-hyväntekeväisyysjärjestölle, joka edistää tyttöjen mahdollisuuksia edetä teknologia-alalla.


Windows 95 ugly holiday sweater

Paidat maksavat 70 dollaria eli noin 58 euroa Xbox Gear Shopissa. Tätä kirjoittaessa lähes kaikki koot on jo myyty loppuun, joten kannattaa kiirehtiä, jos haluaa pukeutua rumasti ja nörtisti tänä jouluna.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki