AfterDawn logo

Logitech julkisti 99 euron Z407 -pöytäkaiuttimet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Oheislaitteiden valmistaja Logitech julkisti uudet pöytäkaiuttimet, jotka täydentävät työ- tai peliympäristön äänentoiston. Logitech Z407 -kaiuttimet tulevat myyntiin lokakuun lopulla 99 euron suositushintaan.

Setti koostuu kahdesta kaiuttimesta sekä erillisestä bassokaiuttimesta. Kaiuttimet soivat hetkellisesti jopa 80 watin teholla. Ääntä voi toistaa tietokoneelta USB-liitännän ja 3.5 mm:n liitännän kautta. Lisäksi kaiuttimissa on Bluetooth 5.0 -yhteys, joten toistaminen onnistuu helposti esimerkiksi puhelimelta.

Z407 kaiuttimet pöydällä
Z407 kaiuttimien langaton säädin

Stereokaiuttimet voidaan asettaa pöydällä pysty- tai vaaka-asentoon, joten ne sopivat helposti vaikkapa tietokoneen näytön alapuolelle. Settiin kuuluu myös langaton säädin, joka helpottaa äänenvoimakkuuden säätämistä ja kappaleen vaihtamista jopa 20 metrin päästä.


Lisätietoa kaiuttimista saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT