AfterDawn logo

Microsoft avaa Tampereelle Surface-laitteistokehitykseen keskittyvän toimipisteen

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
1 kommentti

Microsoft avaa Tampereelle Surface-laitteistokehitykseen keskittyvän toimipisteen, jonka kehitystiimi keskittyy suunnittelemaan kamera-, kuvantamis-, elektroniikka- ja langattoman verkon ratkaisuja. Tampereen tiimi kehittää erilaisia ratkaisuja yhteistyössä Microsoftin Redmondissa, Yhdysvalloissa sijaitsevan Devices-tiimin kanssa.

Tampereen tiimi koostuu alkuun 20 - 30 asiantuntijasta, ja rekrytoinnit ovat parhaillaan käynnissä. Tuotekehitysyksikön vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Liisa Peltonen. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Intelin Tampereen yksiköstä ja sen kamerakehityksestä vastaavana johtajana.

"Tampereelle perustettava tuotekehitysyksikkö on erinomainen vahvistus Microsoftin toimintoihin Suomessa. Suomalainen tuotekehitysosaaminen on maailman huippua, ja olen iloinen, että se näkyy jatkossa myös Surface-tuotteissamme", sanoo Microsoft Oy:n toimitusjohtaja Jussi Tolvanen.

Microsoft Surfacen johtava tuotekehitysinsinööri Pavan Davuluri puolestaan sanoo tiedotteessa olevansa innoissaan, että Microsoft voi hyödyntää suomalaista huippuosaamista ja kehuu Suomen aina olleen innovaatioiden keskus.


Lue myös:

1 KOMMENTTI

qwerty831/1

Hieno uutinen kotimaiselle osaamiselle

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki