AfterDawn logo

Netflix Free julkaistiin - katso Netflixin omia leffoja, ilmaiseksi ja laillisesti

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Yllättävä veto Netflixiltä näki tänään päivänvalon, kun yhtiö julkaisi täysin ilmaisen palvelun, jonka kautta yhtiön suosituimpia elokuvia ja TV-sarjoja voi katsoa täysin ilmaiseksi.

Palvelu, joka kulkee sosiaalsiessa mediassa nimellä Netflix Free tarjoaa Netflixin hittejä kuten Stranger Things ja Bird Box katsottavaksi ilman palvelun tilausta. Lisäksi mitään rekisteröitymistä palvelun käyttöön ei vaadita.


Bird Box traileri

Luonnollisesti kyse on markkinoinnista: Netflix toivoo, että kokeilemalla palvelua, käyttäjät huomaisivat kuinka näppärä se on ja miten hyvää sisältöä sieltä löytyy - ja että kuluttajat tilaisivat itselleen myöhemmin Netflixin maksullisen palvelun.

Siitä, miten kauan kampanja on voimassa, ei ole tietoa. Lisäksi TV-sarjoja voi katsoa ainoastaan kunkin kauden ensimmäisen jakson verran, mutta Netflixin omia elokuvia voi katsoa palvelun kautta kokonaan.

Ilmaiseen Netflixiin pääsee tästä osoitteesta:


Netflix: Katso ilmaiseksi

Elokuvista palvelusta löytyvät mm. Bird Box ja Kaksi paavia sekä sarjoista Stranger Things, Boss Baby ja Eliittikoulu.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT