AfterDawn logo

Spotify tukee nyt videopodcasteja

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Musiikin suoratoistopalvelu Spotify on panostanut viime aikoina podcasteihin muun muassa hankkimalla Joe Rogan Experiencen podcastin yksinoikeudella Spotifyn jakeluun.

Nyt Spotify jatkaa panostamista podcasteihin uudella videopodcast-ominaisuudella, jolla yhtiö käytännössä haastaa YouTuben. Videopodcast-ominaisuus on aluksi käytössä vain muutamilla tekijöillä.

Videon avulla kuuntelijat voivat nyt myös halutessaan katsella suosikkiaan. Alkuvaiheessa videomuotoista sisältöä tulee muun muassa näihin podcasteihin: Book of Basketball 2.0, Fantasy Footballers, The Misfits Podcast, H3 Podcast, The Morning Toast, Higher Learning with Van Lathan & Rachel Lindsay ja The Rooster Teeth Podcast.


Katselu onnistuu puhelin sovelluksella tai tietokoneella. Videoita voivat katsella sekä ilmaiskäyttäjät että Premium-käyttäjät.

Podcastin toistaminen jatkuu myös pelkällä äänellä, mikäli koko jaksoa ei pysty katsomaan tai haluat tehdä laitteella samalla jotakin muuta. Pelkän äänen voi edelleen tallentaa puhelimeen myöhempää kuuntelua ajatellen.

Lue myös:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT