AfterDawn logo

The LEGO NES Console - Nintendo ja LEGO yhdistivät voimansa

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Yksi erikoisimmista retrobuumin tuotteista saapuu myyntiin aivan pian, kun Nintendo ja LEGO ovat yhdistäneet voimansa tuodakseen myyntiin The LEGO NES -konsolin.

Kyseessä on siis täysin LEGO-palikoista koottava tapaus, joka muistuttaa ulkoisesti ikonista Nintendon NES-konsolia. Mukana tulee myös pikkuruinen vanhanmallinen TV - legoista koottu sekin, jossa on myös kahva. Kahvaa pyörittämällä "televisiossa" näkyvä pikkuruinen Super Mario liikkuu ruudun reunasta toiseen.

Luonnollisesti konsoli ei olisi täydellinen ilman mukanatulevaa legoista tehtyä peliohjainta sekä konsolin sisään työnnettävä Super Mario Bros. -peli. Lisäksi "konsoliin" voidaan yhdistää myös erikseen myytävä LEGO Mario-hahmo.

Nintendo The LEGO NES -konsoli

Jokaisen LEGO- ja Nintendo-fanin toiveostos on myynnissä ainoastaan LEGOn omissa kaupoissa sekä LEGOn omassa verkkokaupassa. Paketti tulee myyntiin elokuun alussa ja maksaa 230 euroa.Vuoden 2021 alusta pakkaus tulee myyntiin myös muihin kanaviin, eli käytännössä suurimpien kauppaketjujen ja lelukauppojen valikoimiin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki