AfterDawn logo

Videopalvelu Zoomin markkina-arvo ohitti 7 maailman suurimman lentoyhtiön yhteenlasketun arvon

AfterDawn AfterDawn

Koronapandemia on kohdellut maailman yrityksiä kovin eri tavalla, riippuen yrityksen toimialasta. Videoneuvottelupalvelu Zoom on ollut yksi muuttuneen tilanteen suurimmista voittajista, niin asiakasmääriltään kuin markkina-arvoltaankin.

Samaan aikaan perinteiset lentoyhtiöt ovat olleet pulassa ja mm. Norwegianin vaikeuksista on uutisoitu Suomessakin laajasti.

Nyt Zoomin markkina-arvo onkin jo ohittanut maailman seitsemän suurimman lentoyhtiön yhteenlasketun markkina-arvon (toukokuun 15. päivän osakekursseilla laskettuna).

Zoomin markkina-arvo oli viime viikon perjantaina noin 47 miljardia dollaria (noin 43 miljardia euroa), kun samaan aikaan seitsemän suurimman lentoyhtiön markkina-arvoksi laskettiin noin 46 miljardia dollaria.

Maailman seitsemän suurinta lentoyhtiötä, pörssin määrittämän markkina-arvonsa mukaisessa järjestyksessä ovat: Southwest Airlines, Delta, United, International Airlines Group (johon kuuluu mm. British Airways), Lufthansa, American ja Air France.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT