AfterDawn logo

Microsoft teki äkkikäännöksen – Täysin uusi Surface Neo ei tulekaan tänä vuonna

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Viime vuoden lokakuussa Microsoft esitteli täysin uudenlaisia konsepteja, kuten Surface Neon sekä Surface Duon. Molemmissa laitteissa on taittuva näyttö ja ohjelmistojätti kertoi olevansa sitoutunut kaupallistamaan molemmat laitetyypit.

Uuteen Windows 10X -käyttöjärjestelmään perustuva Surface Neo ei kuitenkaan ennätä markkinoille luvatussa aikataulussa, uutisoivat CNBC ja ZDNet. Selkeää syytä viivästymiselle ei kerrottu, mutta ZDNetin mukaan nykyisessä tilanteessa Microsoftin on fiksumpi keskittyä virtualisointiin ja tavanomaisempiin laitteisiin.

Vaikuttaisi siis siltä, että Microsoft ei usko uudenlaisten laitetyyppien lanseeraamisen olevan koronaviruksen aiheuttamassa epävarmassa tilanteessa järkevää. Android-pohjaiseen Surface Duo -puhelimeen Neon viivästyminen ei ilmeisesti vaikuta.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki