AfterDawn logo

Näin voit katsoa Netflixiä ilmaiseksi

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Netflixin katselu onnistuu ilman omaa tiliä ilmaiseksi uuden lisäosan avulla. Googlen Chrome-selaimen sovelluskaupassa julkaistun DoNotPay-laajennoksen avulla voit luoda linkkejä, joita klikkaamalla joku tuttusi voi katsoa elokuvan tai TV-sarjan ilmaiseksi ja ilman tunnuksia.

Sama temppu onnistuu tietysti niinkin, että kertoo Netflix-tunnuksensa tuttavalle, mutta DoNotPay-laajennoksen ansiosta omia tietoja ei tarvitse jakaa lainkaan. Salasanojen jakaminen kun on melko riskialtista: ihmisillä on tapana käyttää samaa tai samankaltaista salasanaa useissa palveluissa. Laajennoksen toimintalogiikan ydin on se, että linkin kautta vastaanottaja lataa koneelleen väliaikaistiedoston, jolla Netflix saadaan huijattua luulemaan, että istuntoa jatketaan uudessa välilehdessä. Näin ollen kirjautumista ei tarvita.

DoNotPayn palvelutarjonnasta löytyy muitakin korporaatiovastaisia sovelluksia, kuten virtuaalisten luottokorttien generoija, jonka avulla voi hankkia itselleen loputtomasti uusia ilmaisia kokeilujaksoja.

4 KOMMENTTIA

investori1/4

Onko turvallista antaa luottokortin numero kirjautuessa? Missään ei sanota mihin sitä tarvitaan.

investori2/4

Okei, löysin tiedon:

But! To use DoNotPay, you do need to enter your bank account login, and authorize it to add and remove money from your checking account. This is mostly so you can receive money from the app’s other features, but it’s also so the app can charge you $3/month for its services. And you have to enter that bank info before you can access any part of the app.

0M3G43/4

Eli siis täytyy antaa jollekin tuntemattomalle taholle lupa veloittaa rahaa tililtäsi... hmmm...

Ja itse systeemi haiskahtaa laittomalta (Netflix hyväksyisi tunnusten jakamisen :-)))... ).

Eli siis luottaa siihen, että rikolliset eivät veloita tililtäsi yli $3/kk...

Sanotaan, että tyhmästä päästä kärsii koko lompakko - mutta jokainen tyylillään.

EnMaksanut (vahvistamaton)4/4

Noh, eipä tuota enää taida ollakkaan saatavilla. Ei vissiin taas AD:N toimittaja tutkinut lisäosaa yhtään tarkemmin? Alkaa olemaan keltaisen lehdistön tasoa tämän sivuston jutut.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT