AfterDawn logo

Täysikokoinen Commodore 64 tulee Suomeen tänä jouluna

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Commodore 64 -fiilistelijöillä on viime vuodesta lähtien ollut mahdollisuus helpottaa nostalgiakaipuuta C64-minipelikone, mutta tänä jouluna kaikki on paremmin. Myyntiin on nimittäin tulossa täysikokoinen Commodore 64.

THEC64-niminen laite on luonnollisesti modernisoitu tarvittavilta osin, jotta se voidaan kytkeä vaivattomasti nykyaikaisiin televisioihin. Indiegogon kautta projekti keräsi reilut 90 000 euron rahoituksen ja joukkorahoituskampanjaan osallistuneille konsoli lähetetään tästä päivästä alkaen (maanantai 9. joulukuuta). Muissa myyntikanavissa odotusajat ovat pidempiä – esimerkiksi Verkkokauppa.com lupaa konsolin tulevan valikoimiin 20. joulukuuta ja Gigantti 27. joulukuuta.

Tietokone sisältää täysikokoisen näppäimistön ja joystickin. Pelejä konsoliin on ladattu valmiiksi 64 kappaletta ja erilaisia pelitiloja on kolme. Lisäksi voit ladata tietokoneeseen omia pelejäsi USB-portin kautta. Ohjelmointitiloja on kaksi: C64 ja VIC 20 BASIC.


Verkkokauppa.comissa THEC64 maksaa 129,90 euroa, kun taas Gigantissa sen myyntihinnaksi ilmoitetaan 119,99 euroa.

Laitteen hinnan ja saatavuuden näet tästä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

2 KOMMENTTIA

Jarppa76 (vahvistamaton)1/2

Mutta miksi maksaa noin palmone.raspbereypi zeron saa 5 eurolla ja luultavasti nopeampi.nää mini versiot on niin rahastusta.meillä on jo tällänen

avthein2/2

Kuinkahan tarkka emulointi?

Toivomisen varaa kun on jäänyt joidenkin etenkin demojen toimimattomuuksien vuoksi. Esim. äänipiirin tarkka anatomian mallintaminen on tarpeellista.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki