AfterDawn logo

Project xCloudin testaus alkaa – Microsoft hakee vapaaehtoisia pelaajia

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Microsoft on hiljalleen valmis aloittamaan pelaajien keskuudessa kuumeisesti odotetun Project xCloud -pilvipelipalvelun testaamisen. Palvelua on tietysti testattu Microsoftin sisällä jo pitkään, mutta nyt projekti on etenemässä julkiseen testaukseen.

Julkisen testauksen käynnistämistä varten Microsoft tarvitsee kuitenkin vapaaehtoisista koostuvan testiryhmän, mihin onkin nyt avattu oma hakukaavake. Microsoft hakee kuitenkin testaajia vain Yhdysvalloista, Britanniasta ja Etelä-Koreasta. Julkinen testaus alkaa lokakuun aikana, mutta sen tarkkaa päivämäärää ei ole vielä paljastettu.

Alkuvaiheessa testaajat pääsevät kokeilemaan palvelu vain muutaman pelin kautta. Project xCloudin valikoimiin kuuluu ensivaiheessa Gears 5, Halo 5: Guardians, Killer Instinctja Sea of Thieves. Pelien määrä kasvaa vielä testauksen aikana ja lisää tulee roppakaupalla vielä ennen julkaisua. Project xCloudin laitteistovatimuksena on tällä hetkellä on vähintään Android 6.0:n sisältävä puhelin tai tabletti sekä Bluetooth-yhteensopiva Xbox One -ohjain.


Microsoft ei ole myöskään hiiskunut vielä mitään xCloudin varsinaisesta julkaisuajankohdasta, hintatiedoista tai saatavuusalueista.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki