AfterDawn logo

Tesla ei olekaan vielä valmis paljastamaan uutta pick up -autoa?

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Tesla on esitellyt tänä vuonna jo kohtuuhintaisen Model Y -automallin, mutta sen lisäksi sen piti kesän loppupuolella paljastaa uudenlaisen pick up -mallisen kuorma-auton. Nyt eletään jo syyskuuta, joten Teslan olisi pitänyt jo esitellä auto tai ainakin päivämäärä sen esittelyyn pitäisi olla jo tiedossa, mikäli sellainen olisi tulossa lähipäivinä.

Mutkia on ilmeisesti tullut automallin suunnittelussa vastaan, koska Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on nimittäin kertonut Twitterissä pickup-auton julkistuksen koittavan marraskuussa. Aivan varmaa tämäkään ei ole, koska Musk totesi ajankohtaa paljastaessaan, että se on "todennäköisesti" marraskuussa. Ei kannata siis pettyä, vaikka auton esittely viivästyisi vielä tästä.

Musk on kuitenkin kertonut, että suurin osa auton suunnittelutyöstä on jo valmis ja jäljellä on enää tärkeiden yksityiskohtien hiomista. Pick up -auton ulkonäöstä tiedetään lähinnä se, että se edustaa cyberpunk-tyylilinjaa. Autosta on julkaistu yksi teaser-kuvakin, mutta se ei kerro kovin paljoa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki