AfterDawn logo

Corsair julkaisi 99 euron langattoman K57 RGB pelinäppäimistön Slipstream-teknologialla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Corsair julkaisi uuden K57 RGB Wireless pelinäppäimistön Gamescom-messuilla. Uusi näppäimistö on siis langaton ja sisältää paremman RGB-valaistuksen. Corsair esitteli myös uuden Elgato 4K60 Pro MK.2 -videotallentimen.

Corsair K57 RGB

Corsair K57 RGB pelinäppäimistön kaksi tärkeintä ominaisuutta ovat Slipstream-teknologia ja Capellix LED-valaistus.

2.4GHz Slipstream -teknologia käytännössä tarjoaa alle 1 ms viiveen ja paremman kantavuuden langattomaan yhteyteen. Näppäimistöä voidaan käyttää myös Bluetooth 4.2 -yhteydellä tai langallisesti.

Alkuvuodesta Corsair esitteli Capellix Led-valaistusta ja nyt se nähdään ensimmäistä kertaa Corsairin näppäimistössä. Capellix LEDit ovat 60% kirkkaampia kuin perinteiset LEDit ja ne myös kuluttavat vähemmän energiaa.


K57 näppäimistön akun kestoksi luvataan 35 tuntia Slipstream-teknologialla ja valaistuksen ollessa päällä. Ilman valaistusta akun kesto on jopa 175 tuntia. Bluetooth-yhteydellä akun kesto on hieman parempi.

Näppäimistössä ei käytetä mekaanisia kytkimiä vaan käytössä on kumikupukytkin (rubber dome). Painoa näppäimistöllä on 0.95 kg, koska rakenne on muovia. Näppäimistöstä löytyy kuusi kappaletta makropainikkeita sekä erilliset painikkeet median hallintaan.

Näppäimistö on saataville heti 99 euron hinnalla.

Elgato 4K60 Pro MK.2

Elgato 4K60 mk2 onnistuu 4K60 HDR10 videon tallentaminen

Uudella Elgato 4K60 Pro MK.2 -videotallentimella voi esimerkiksi lähettää 1080p 60fps -videokuvaa Twitchiin ja samanaikaisesti tallentaa 4K60 HDR10 -videota tietokoneelle. Uudella videotallentimella onnistuu myös 1080p 240Hz sekä 1440p 144Hz -videon tallentaminen.

Elgato 4K60 Pro MK.2 on saatavilla välittömästi ja hintaa sillä on 250 euroa.

Lue myös:
Dell esitteli uusia Alienware näppäimistöjä ja hiiriä.

Logitechilta uudet G915 ja G815 mekaaniset näppäimistöt.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki