AfterDawn logo

Game of Thronesin uusi kausi lähestyy – LG:n televisiot saivat HBO Nordicin sovelluksen

Jami Virtanen Jami Virtanen
2 kommenttia

LG-televisioiden käyttöjärjestelmä webOS on saanut oman HBO Nordic -sovelluksen. Monet Game of Thrones-fanit vastaanottavat uutisen varmasti ilolla, sillä suosikkisarjan kahdeksas ja samalla viimeinen tuotantokausi alkaa HBO:ssa 15. huhtikuuta.

"Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että HBO Nordic on nyt ladattavissa webOS-käyttöjärjestelmää hyödyntäviin televisioihimme. Pyrimme aina tarjoamaan laitteissamme suosituimmat palvelut. Olemme tehneet jo pitkään töitä tuodaksemme HBO Nordicin saataville laitteisiimme", iloitsee Jonas Markén, LG Electronicsin Pohjoismaiden Smart TV -tuotepäällikkö.

"Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan palveluamme LG:n televisioiden kautta. Nyt LG:n älytelevisioiden omistajat pääsevät nauttimaan upeasta tarjonnastamme", sanoo Jesper Steenberg, HBO Europen jakelu- ja myyntipäällikkö.

HBO Nordic -sovellus on asennettavissa webOS-järjestelmää käyttäviin televisioihin LG Content Storen kautta. Asennuksen jälkeen HBO Nordic on valmis käytettäväksi ja löytyy muiden sovellusten sekä palveluiden tapaan television sovelluslistasta.


Muokattu 12.4.2019 klo 20.01: Sarjan alkamiskuukausi muutettu tammikuusta huhtikuuksi.

2 KOMMENTTIA

pks781/2

Tammikuussa?!? Mikäs kesäesa näitä taas siellä kirjoittelee? 😆

jsvirtane2/2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pks78:

Tammikuussa?!? Mikäs kesäesa näitä taas siellä kirjoittelee? 😆

Kiitos tarkkasilmäisyydestä. Korjattu alkamispäivä oikeaksi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki