AfterDawn logo

Google Glass -laseista tulossa uusi versio

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Google Glass -lasien taival tuntui loppuvan jo ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa, mutta vuonna 2017 hakukonejätti lanseerasi lasit uudelleen toisesta tulokulmasta. Enää laseja ei edes yritetty markkinoida tavallisille kansalaisille, vaan markkinoinnissa keskityttiin puhtaasti yrityksiin.

Vuonna 2017 lanseeratut Google Glass Enterprise Edition -lasit ovat nyt päivittymässä toisen sukupolven versioon. Lasit ovat sisältämänsä tekniikan perusteella kuin keskitasoinen Android-puhelin: Järjestelmäpiiri on Snapdragon 710, käyttömuistia on 3 gigatavua ja kamerassa käytetään 32 megapikselin kennoa. Langattomien yhteyksien osalta tuetaan Bluetooth 5:tä, LTE:tä ja 802.11ac Wi-Fiä.

Nopealla silmäyksellä Google Glassien ulkonäköön ei ole tulossa suurempaa muutosta nykyisiin Enterprise Edition -laseihin verrattuna.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki