AfterDawn logo

Posti toimittaa paketit myös sunnuntaina – mutta vain vuoden lopulla

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Posti alkaa tämän vuoden lopulla toimittaa paketteja perille myös sunnuntaisin valikoiduissa kaupungeissa. Black Friday -viikonloppuna alkavan kampanjan myötä Posti toimittaa paketit perille viikon jokaisena päivänä.

Sunnuntaijakelun piiriin kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere ja Turku. Kampanja alkaa 25. marraskuuta ja kestää joulukuun 16. päivään saakka. Posti toivoo kampanjan edistävän toisaalta verkkokaupan myynti, mutta lisäksi pakettien toimitusten toivotaan sujuvoituvan pakettitoimituksia sesongin aikaan. Suomalaiset ostavat yhä useammin jouluostokset verkosta.

Postin mukaan seitsemänpäiväinen pakettijakelu palvelee noin 40 prosenttia suomalaisista.

Tänä syksynä Posti alkaa tarjota verkkokaupoille palvelua, jonka avulla ne voivat toimittaa pakettinsa asiakkailleen saman päivän aikana. Palvelu toimii maanantaista lauantaihin. Lisäksi Posti rakentaa parhaillaan Smartpost-pakettiautomaattiverkostoa taloyhtiöihin ja yrityksiin. Vuoteen 2019 mennessä uusia automaatteja nousee eteisiin tuhat kappaletta.

1 KOMMENTTI

oxygenol1/1

Saisivat edes paketit alle viikossa toimitettua ja ehjänä, niin olisin tyytyväinen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki