AfterDawn logo

Microsoft Officen kovin kilpailija päivittyi - LibreOffice 6.1 ladattavissa nyt

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Microsoft Officen kovin kilpailija, avoimen lähdekoodin LibeOffice, on päivittynyt. Aikanaan OpenOfficen kiistojen takia jakautunut projekti on nykyisin monien mielestä paras ilmainen, avoimen lähdekoodin toimistosovelluspaketti.

LibreOffice v6.1 parantaa monia pieniä puolia sovelluksesta. Muutoksiin kuuluvat mm. kokonaan uusittu kuvien hallinta, joka nopeuttaa ja helpottaa kuvien käsittelyä etenkin Microsoft Officella luotujen tiedostojen käsittelyssä.

LibreOffice korvaakin varsin täydellisesti kaikki Microsft Officen työpöytäversion osa-alueet ilmaisilla sovelluksilla - eli LibreOfficessa saa korvattua varsin mainiosti sekä mm. Wordin että Excelin.

LibreOffice v6.1 on ladattavissa download.fi-palvelustamme:

LibreOffice v6.1, 64-bittiselle Windowsille

LibreOffice v6.1, 32-bittiselle Windowsille


LibreOffice v6.1, Mac OS X:lle

LibreOffice sisältää suoraan usean eri kielen käyttöliittymän, eli se toimii myös suomeksi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT