AfterDawn logo

Microsoftin Windows 10 -tapahtuma alkaa – Seuraa tilaisuutta täältä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Uusia tuotejulkaisuja ei ole Microsoftilta kuulunut hetkeen, mutta niitä voi olla pikapuoliin luvassa, kun ohjelmistojätin lehdistötilaisuus New Yorkissa käynnistyy. Tilaisuus alkaa Suomen aikaa kello 17.00.

Tilaisuutta voi tietysti seurata myös New Yorkin ulkopuolella Microsoftin verkkosivuilta löytyvän webcast-verkkolähetyksen ansiosta. Mikäli tilaisuutta ei ehdi katsomaan suorana, niin tuotejulkaisuista pääsee nopeasti kärryille myöhemmin julkaistavan tallenteen avulla.

Huhujen mukaan Microsoft ei aikoisi vielä julkaista uusia Surface Pro- tai Surface Book -laitteita, vaan valokeilaan pääsevät yhteistyökumppaneiden tuotteet. On kuitenkin mahdollista, että Microsoft lanseeraa sen brändiä kantavan AIO-tyyppisen tietokoneen. Microsoftilla voi olla uutta kerrottavaa myös Xbox-rintamalta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT