AfterDawn logo

Pixel C on Googlen uudenlainen tabletin ja läppärin yhdistelmä

AfterDawn AfterDawn
1 kommentti

Google esitteli tänään uusia Nexus-puhelimia, Chromecast-dongleja sekä yllättävän Pixel C -laitteen. Pixel C saa nimensä sanasta convertible eli kyseessä on muokattava laite, joka muuntuu tabletista läppäriksi Microsoftin Surfacen tavoin.

Pixel C:n ohut näppäimistö kiinnittyy magneeteilla ja on nopea ja helppo irroittaa tai liittää tabletin taakse. Näytön kulman saa asetettua haluamakseen portaattomasti. Uudenlaisella mekanismilla Google haluaa tarjota aidon läppärikokemuksen tablet-käyttäjille ilman vaikeita lisävarusteita.

Laitteesta löytyy 10,2 tuuman kosketusnäyttö, jossa on 2560x1800-resoluutio ja yli 300 pikselin tuumatiheys. Kirkkausarvoksi Google kertoo 500 nitiä ja näyttö tukee sRGB-väriavaruutta.

Tabletin muihin ominaisuuksiin kuuluu mm. USB-C-liitäntä, 3 gigatavua RAM-muistia ja suorituskyvystä vastaa Tegra X1 -järjestlemäpiiri, joka on varustettu Maxwell-grafiikkapiirillä.

Hinnat alkavat 499 dollarista (32GB) ja näppäimistö myydään lisävarusteena 149 dollarin hintaan. Laitteet saapuvat myyntiin jouluksi.AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

1 KOMMENTTI

wipe20001/1

> Google haluaa tarjota aidon läppärikokemuksen...

Kai sen sitten pitäisi olla kaikille selvää jo nimestä ja Googlesta, mutta itse olisin kaivannut ihan jutun alkupuolelle maininnan, että kyse on nimenomaan Android tabletista. Aina kun puhutaan läppäristä, kaikki Windowsista poikkeavat käyttikset ovat kuitenkin eri sarjassa "oikeiden" läppäreiden ja tietokoneiden kanssa. Toistaiseksi, ainakin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT