AfterDawn logo

Windows 10:n päivitystahti jatkuu kovana, uusi rajapyykki ylitetty?

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Microsoft haluaa tietysti kaikkien PC-käyttäjien päivittävän uuteen Windows 10 -käyttöjärjestelmään. Jatkuvien – ehkä jopa ärsyttävien – päivitysmuistutusten avulla Microsoft pääsi ensimmäisen kuukauden aikana noin 75 miljoonaan päivitykseen. Uusimmat tiedot kertovat uudesta rajapyykistä.

Nyt melko tarkalleen kaksi kuukautta Windows 10:n julkaisusta ja Petri IT Knowledgebase kertoo sisäpiiritietoihin viitaten, että viime viikon aikana Windows 10 -aktivoinnit ylittivät 100 miljoonaa kappaletta.

Mikäli raportti pitää paikkansa niin toinen kuukausi meni miltei miljoonan uuden käyttäjän päivätahdilla. Tahti tosin on hidastunut merkittävästi, mutta Windows 10:n päivitystahti on ollut jopa kovempi kuin huippuonnistuneen Windows 7:n.


Microsoft järjestää Windows 10 -tapahtuman 6. lokakuuta, jolloin on odotettavissa uusia Windows 10 -mobiililaitteita. Uudet Surfacet ja Lumia-puhelimet tulevat nostamaan Windows 10:n suosiota entisestään.

1 KOMMENTTI

guy_fawkes1/1

Vain kalkkeutuneet hölmöt valitsevat vielä tulevassakin jonkun Microsoft Windowsin ja MS Officen firmaansa?

Meidän firmamme siirtyi asteittain pois näistä. Nyt kaikissa koneissa on jo LibreOffice 5.

Tehokas ja tuo säästöjä ilmaisuudessaan +avoimen koodin turvallisuus. Munchenin kaupunki käyttää omassa Linux-käyttiksessään LibreOfficea, kehittää sitä, lähettäen päivityksensä The Document Foundationille.

On siis alkanut aivan uuden tason kehityskaari kyseiselle ohjelmistolle!

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT