AfterDawn logo

Microsoft julkaisi Windows 10 -aktivointioppaan

Matti Robinson Matti Robinson
2 kommenttia

Windows 10 on ollut markkinoilla jo muutaman kuukauden ajan ja päivittäneitä on kymmeniä miljoonia. Microsoftin strategia on muuttunut sitten kalliiden lisenssimaksujen ja tavoite on nyt saada mahdollisimman moni päivittämään. Päivitystä helpottavat Windowsin päivitysmuistutukset sekä uusi aktivointiopas.

Microsoft listaa oppaassa tavat, joilla käyttäjä voi päivittää käyttämään uutta Windows 10:tä. Maksuton ja lisenssiavainta vaatimaton päivitys onnistuu Windows 7:stä ja 8.1:stä. Digitaalisen oikeuden käyttöjärjetelmään saa myös ostamalla Windows 10:n Windows Storesta tai olemalla mukana Insider-ohjelmassa.

Perinteisempi avainmetodi on edelleen myös käytössä ja sen avulla aktivointi onnistuu, jos käyttäjä on ostanut Windows 10:n fyysisen tai digitaalisen version, tai sen sisältävän tuotteen, jälleenmyyjältä. Myös volyymilisenssit myydään edelleen avaimen kera.

2 KOMMENTTIA

guy_fawkes1/2

Erittäin wanhan ajan kotkotuksia moiset aktivoinnit, oppaista moisen tekemisestä puhumattakaan.

Ubuntu (Linux-jakelu) tuli firmaamme vuoden alusta ja toimistoratkaisuksi LibreOffice 5 nyt jo kaikissa päätteissä. Ei tarvitse aktivoida eikä miettiä lisenssimaksuja tms. Vapaus ja säästöt kiinnostivat siinä määrin että Microsoftin tuotteista oli luovuttava.

johtaja592/2

Quote:

Digitaalisen oikeuden käyttöjärjetelmään saa myös ostamalla Windows 10:n Windows Storesta tai olemalla mukana Insider-ohjelmassa.


Ei kai insiderin kautta enää lisenssiä saa(?)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT