AfterDawn logo

Kiinalaislähde vuosi kuvia uudesta Officesta Macille

Matti Robinson Matti Robinson
2 kommenttia

Microsoft valmistelee tietysti jatkuvalla syötöllä uudistuksia ohjelmistoihinsa, mutta Mac-versiot eivät ole aina aivan Windows-versioiden tasalla. Uusi vuoto kuitenkin kertoo, että ensi vuonna Office for Mac -päivittyy uuteen ulkoasuun ja ottaa Windows-version kiinni.

Kiinalaisen CnBeta-sivuston vuotaneet kuvat esittelevät Microsoftin luottamuksellista dokumenttia, joissa esiintyy uudella ulkoasulla varustettu Office for Mac. Suositun ohjelmistopaketin Mac-versio tuodaan ulkoasultaan ja toiminnallisuudeltaan vastaamaan Windows-versiota.

The history of Office for Mac -niminen dokumentti kertoo, että neljän vuoden tauon jälkeen Office-paketin Mac-versio päivittyy vastaamaan nykyaikaa. Suurimmat uudistukset ovat modernisointi, pilvitoiminnallisuudet, Outlookin uudistus ja OneNoten tuominen Macille. Modernisoinnilla Microsoft tarkoittaa tässä tapauksessa muun muassa ulkoasun päivitystä ja uutta käyttökokemusta.

Luonnollisesti näin suuri päivitys tuo täysin uudistetut ohjelmat, joihin kuuluvat muun muassa Word, Excel ja PowerPoint. Toistakymmentä sivua käsittävä dokumentti kertoo melko yksityiskohtaisesti uudistuksen kohteet.


Kaikki dokumentista vuotaneet kuvat löydät CnBetan sivuilta.

2 KOMMENTTIA

ertyghjk (vahvistamaton)1/2

"Vuotaa"-verbin imperfekti on "vuoti", eikä suinkaan "vuosi"

_-Jaska-_2/2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ertyghjk:

"Vuotaa"-verbin imperfekti on "vuoti", eikä suinkaan "vuosi"

Kumpi tahansa on kieliopillisesti oikein, "vuosi"-sanaa vain käytetään harvemmin.

Lähde:
suomisanakirja.fi
Wiktionary

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT