AfterDawn logo

Microsoft lipsautti tulevan käyttöjärjestelmän lataussivun julkiseksi - Windows TH lopullinen nimi?

Sami Koivunen Sami Koivunen
1 kommentti

Microsoft on vahingossa paljastanut etukäteen tulevan Windows-julkaisun nimen omilla sivuillaan. The Verge uutisoi sivuilta löytyvän "Windows TH" -nimen olevan todennäköisesti lyhenne sanoista Windows Threshold.

Microsoftin odotetaan esittelevän tulevan Windowsin ensi viikon tiistaina. Windows Treshold tunnettiin aiemmin Windows 9:n koodinimenä, joten suuri yllätys Treshold-nimi ei olisi. Koodinimen käyttö voi tosin myös osoittaa, että Microsoft ei ole vielä valmis lyömään lukkoon tulevan Windowsin nimeä.

Uutisoimme aiemmin Microsoftin aikeista julkaista ensimmäisen ennakkoversion jo lähitulevaisuudessa. Ennakkoversiolle varatun verkkosivun tietojen vuotaminen voi vihjata Microsoftin aikeista julkaista jotain jo ensi viikolla. Sivut paljastivat Windows TH:n tulevan sekä 32- että 64-bittisenä. Kokoa 32-bittisellä versiolla on vähän yli kolme gigatavua ja 64-bittisellä noin neljä gigatavua.


1 KOMMENTTI

hannibal_pjv1/1

Ensin nummeroita, ja sitten kirjaimia. Takaisin nummeroihin ja nyt sitten kirjaimiin. Ok, eli ei mitää erityistä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT