AfterDawn logo

Logitechilta uusi mekaaninen näppäimistö RGB-valaistuksella ja Romer-G kytkimillä

Panu Roivas Panu Roivas
4 kommenttia

Logitech on tänään julkistanut uuden mekaanisen G910 Orion Spark RGB -näppäimistön, josta löytyy nimensä mukaisesti RBG-ledivalaistus.

RGB-valaistuksen voi kustomoida haluamakseen yhteensä 16.8 miljoonasta värivaihtoehdosta, ja yksittäisille näppäimille voi asettaa omat värinsä. Näppäimistö tukee Logitech Gaming Software -sovelluksen kautta kolmea vaihdettavaa profiilia, johon voi myös ohjelmoida 27 eri komentoa hyödyntäen Orion Sparkin yhdeksää ohjelmoitavaa G-näppäintä. Näppäimistössä on myös oma teline Android- ja iOS-mobiililaitteille, jotka voidaan yhdistää koneeseen Logitechin Arx Control -sovelluksella ja asettaa näyttämään sovelluksen tarjoamia tietoja ja asetuksia.

Orion Spark käyttää RGB-ledien lisäksi Romer-G -kytkimiä, joiden aktuointinopeuden kerrotaan olevan 25% muita mekaanisia kytkimiä parempi. Logitechin mukaan kyseisiä kytkimiä ei tällä hetkellä löydy yhdestäkään toisesta näppäimistöstä. Kytkimien kestoiäksi on ilmoitettu 70 miljoonaa painallusta – 40% aiempaa parempi.


Logitech Orion Spark tulee saataville Euroopassa ensi marraskuussa 199€ hintaan.

4 KOMMENTTIA

RekookeR1/4

Olisivat jo tajunneet dropata tuon turhan numbad osan pois tilaa viemästä, niin tuo voisikin olla kiva.

johtaja592/4

Samalla dropattaisiin suuri osa (ellei valtaosa) potentiaalisia ostajaehdokkaita.
Tekisivät ennemmin mekaanisen G510 näppäimistön.

karwa3/4

Originally posted by johtaja59:

Samalla dropattaisiin suuri osa (ellei valtaosa) potentiaalisia ostajaehdokkaita.
Tekisivät ennemmin mekaanisen G510 näppäimistön.

Itse en ole numpadiä ikinä tarvinnut yhtään mihinkään. Mielestäni edustan ihan normaalikäyttäjää (pelaan, surffaan ja teen kouluhommia)
Seuraavasta näppäimistöstäni ei löydy ks. Turhakkeita. Harmi ettei ole paljon vaihtoehtoja.

hannibal_pjv4/4

Itse ja useat kollegani käyttävät numeronäppäimistöä ahkerasti päivittäin... Ei sitä pidettäisi mukana, jollei sille olisi kysyntää. Se on tietysti sääli, ettei numeronäppäimistöttömiä malleja ole kovin useita saataville, niille jotka niitä haluaisivat. En tiedä syytä, mutta luulen että ne vain myyvät huonommin kuin numeronäppäimillä varustetut.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT