AfterDawn logo

LinkedIn saavutti 300 miljoonan käyttäjän rajan - hurja 3,3 miljardin käyttäjän tavoite

Sami Koivunen Sami Koivunen
2 kommenttia

Verkkoyhteisöpalvelu LinkedIn on saavuttanut 300 miljoonan käyttäjän rajan, kertoo palvelu virallisessa blogissaan. Yli puolet käyttäjistä on rekisteröity emämaa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

300 miljoonan käyttäjän luvulla tarkoitetaan palveluun tehtyjen profiilien lukumäärää. Uniikkeja käyttäjiä palvelulla on ollut viime vuoden viimeisellä neljänneksellä 187 miljoonaa, mikä viittaa yhtiöllä olevan edelleen haasteita pitää käyttäjiä aktiivisena CV:n täyttämisen ja työnhaun ulkopuolisena aikana.

Virstanpylvään saavuttamisen kunniaksi LinkedIn julkaisi tietoja käyttäjistään. Tiedot paljastavat muun muassa palvelun käyttäjien sukupuolijakauman tasoittuneen viimeisen viiden vuoden aikana ja Intian ja Brasilian nousseen LinkedIn-käyttäjämääriltään toiseksi ja kolmanneksi suurimmiksi valtioiksi. Lisäksi mobiilipuolen kerrotaan nousevan jo tänä vuonna kattamaan yli 50 prosenttia yhtiön globaalista verkkoliikenteestä. Yhtiö kertookin mobiilipuolen olevan avaintekijä "seuraavien kolmen miljardin käyttäjän" saavuttamiseksi. 3,3 miljardia käyttäjää kattaisi koko globaalin työvoiman.

2 KOMMENTTIA

WereCatf1/2

Siinä on kyllä reippaasti yläkanttiin asetettu tavote. Ei kaikkia kiinnosta joinaa jonneki LinkedIniin.

Boss932/2

Hyvähän se vaan on, että on tavoitteita, mutta on kyllä aika hankala tavoite nyt.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT