AfterDawn logo

Razer esitteli Project Christinen: Helposti päivitettävä pöytäkone

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
6 kommenttia

Razer on esitellyt CES-messuilla uutta tietokonekonseptia, jota se kutsuu Project Christineksi. Yhtiö odottaa nyt millä tavoin pelaajat reagoivat konseptiin ja päättää sen jälkeen näytetäänko Christinen kaupallistamiselle vihreää valoa.

Monille on syntynyt kammo piirilevyjä, kondensaattoreita ja kaapeleita kohtaan, minkä takia he eivät halua rakentaa omia pelikoneitaan. Razer yrittää Christinellä tarjota kustomoitavan tietokoneen helposti lähestyttävässä muodossa, jossa osien päivittäminen ei ole sen vaikeampaa kuin kirjan laittaminen hyllyyn.

Razerin konseptissa komponenttien jäähdytyksestä huolehtii sisäänrakennettu vesijäähdytys. Yhtiö ei ole vielä suunnitellut aikooko se pitää moduulit omana yksinoikeutenaan vai antaisiko se kolmansille osapuolille mahdollisuuden tuoda tarjolle Christinen kanssa yhteensopivia osia. Lisää tietoa Christinestä löytyy Razerin verkkosivuilta.

6 KOMMENTTIA

G0lden_Kebab1/6

"Monille on syntynyt kammo piirilevyjä, kondensaattoreita ja kaapeleita kohtaan"

Minulle sen sijaan on syntynyt kammo Razerin hinnoittelua kohtaan.

syrtek662/6

Quote:

Yhtiö odottaa nyt millä tavoin pelaajat reagoivat konseptiin ja päättää sen jälkeen näytetäänko Christinen kaupallistamiselle vihreää valoa.

Shut up, take my money ...

Jos Razer ei vie eteenpäin niin joku varmasti. Tuo olisi tyylikas sisustuselementti laatikoiden sijasta. Mielenkiintoista noissa kuvissa ja videoissa on noiden komponentteiden runsas määrä.

Lauzi3/6

Tämä + Steam Machine konsepti = Vaivattomasti parin kolmen vuoden välein päivitettävä konsoli.

Kaakatus4/6

http://www.audiostream.com/images/32712naim2.jpg

Naim harrastajat saisivat viimein settiin sopivan htpc:n. Tyylikäs kokonaisuus kieltämättä.

Bodomed5/6

Kyllä kiitos... Itse en ainakaan enään jaksais rakentaa PC:tä uudestaan. Mielummin ottaisin jonkun "yksinkertaisen" ratkaisun. Josta tarvis päivittää vaan esim näyttis 3v välein. Sit kun vielä sais tuon steam os:llä ja xboxin padillä. Niin i äm sold... :D Vois heittää lopullisesti hyvästit M$:n softalle pöytäkoneissa.

Zimzin6/6

Mitä tämä CES toi PC-pelaajille:
-Project Christine
-Steamboxit
-Monenlaiset langatonta tekniikkaa ja streamausta hyödyntävät järjestelmät

Mitä tästä saadaan: Mac/windows/Linux-työpiste tai kotitoimisto ja SteamOS-pohjainen viihdekeskus (netflixit yms. Steamboxille niin ei tartte mitään BR-soittimia) olkkariin, kaikki yhdessä helposti päivitettävässä siistissä pakkauksessa. Siihen vielä älypuhelimella/2in1-laitteella etäohjaus tai eleohjausta niin avot.
Elämme hienoa aikaa. Pöytäkoneiden renesanssi on nurkan takana!

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT