AfterDawn logo

Apple patentoi heijastettavan näytön - tulevaisuuden iMacit entistä pienempiä?

Juha Tuppi Juha Tuppi
4 kommenttia

Apple on patentoinut seinälle heijastettavalla näytöllä varustetun tietokonejärjestelmän.

Cnet raportoi Applen patentoineen eilen tietokonejärjestelmän, jossa ei olisi fyysistä näyttöä ollenkaan, vaan näyttö heijastettaisiin seinälle tai valkokankaalle. Lähteen mukaan tavoitteena on "tyhjän pöydän" järjestelmä, jossa tietokone pakattaisiin pieneen projektoriin ja pöydälle jäisivät ainoastaan näppäimistö sekä hiiri, jotka kommunikoisivat tietokoneen kanssa langattomasti.

Tietokone-projektori on patentin mukaan tarkoitus varustaa integroidulla langattomalla verkolla sekä sensoreilla, jotka säätelisivät automaattisesti heijastettavan näytön kokoa, resoluutiota ja värejä. Lisäksi tietokone saisi virtansa joko akusta tai induktiivisen latauksen välityksellä, jolloin järjestelmästä olisi mahdollista saada täysin langaton.

4 KOMMENTTIA

Boss931/4

Apple on keksinyt yhdistää videotykin tietokoneeseen...

G0lden_Kebab2/4

Originally posted by Boss93:

Apple on keksinyt yhdistää videotykin tietokoneeseen...

Apple keksi juuri videotykin...hurraa.

ei ole kyllä omaperäisyydestä tietoakaan...ja Steve kääntyy haudassaan.

jaska2123/4

Originally posted by G0lden_Kebab:

Originally posted by Boss93:

Apple on keksinyt yhdistää videotykin tietokoneeseen...

Apple keksi juuri videotykin...hurraa.

ei ole kyllä omaperäisyydestä tietoakaan...ja Steve kääntyy haudassaan.

Se, mikä tässä nyt todennäköisesti on tärkeintä, on tuo koon, värien ja resoluution automaattinen säätäminen.

mcmopo4/4

Eikös tuollaisia virityksiä ole ollut kiinanmaalla joissain kännyköissä jo vuosia? Ei oikein yllätä että apple (taas) käyttää muiden ideaa ja patentoi sen. On kyllä niin väärin että patentit maksaa niin tolkuttomasti. Pienemmillä yrityksillä ei ole tuohon varaa ja isommat korjaa leivän.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT