AfterDawn logo

Logitechilta Windows 8 -näppäimistö integroidulla kosketusalustalla

Teemu Laitila Teemu Laitila
6 kommenttia

Logitech on julkaissut uuden näppäimistön, joka pyrkii osaltaan ratkaisemaan Windows 8:n eleohjauksen ongelmia kun käytössä ei ole kosketusnäyttöä.

Tuore TK820 on sinänsä perinteinen matalaprofiilinen langaton näppäimistö, mutta sen oikeasta reunasta löytyy numeronäppäimistön sijaan iso kosketusalusta ohjausta varten. Alusta tukee Logitechin mukaan 13 eri Windows 8 -elettä eli käytännössä esimerkiksi Charms-valikon avausta oikeasta reunasta, moniajovalikon avausta vasemmalta sekä sovellusten sulkemista alaspäin vetämällä.

Lisäksi näppäimistö sisältää erillisiä pikanäppäimiä Windows 8:n yleisimpiin toimintoihin.

Logitech on jo aiemmin tuonut markkinoille erillisiä kosketustasoja, jolla eleohjaus helpottuu, mutta yhtiön mukaan TK820 on erityisen kätevä kun tilaa on vähän.


Langaton näppäimistö toimii Logitechin omalla Unifying-vastaanottimella, johon voidaan lisäksi liittää useampiakin laitteita. Valmistaja lupaa laitteen vaihdettavien paristojen riittävän jopa kuuden kuukauden ajaksi normaalikäytösä.

TK820 tulee myyntiin syyskuun aikana 99 euron hintaan.

6 KOMMENTTIA

Boss931/6

"Valmistaja lupaa paristoilla toimivan näppäimistön kestävän normaalikäyttöä enintään kuusi kuukautta. " Eli siis laite rikkoontuu viimeistään kuuden kuukauden jälkeen? Vai onko tässä kenties yritetty kertoa, että paristot kestävät enintään kuusi kuukautta? :)

RekookeR2/6

Originally posted by Boss93:

"Valmistaja lupaa paristoilla toimivan näppäimistön kestävän normaalikäyttöä enintään kuusi kuukautta. " Eli siis laite rikkoontuu viimeistään kuuden kuukauden jälkeen? Vai onko tässä kenties yritetty kertoa, että paristot kestävät enintään kuusi kuukautta? :)

Ainakin ovat rehellisiä, pisteet siitä

snaketus3/6

Jos tämä olisi saksikytkimillä varustettu niin voisi kiinnostaa. Ei ymmärrä miksi se on niin vaikeaa tehdä sellaista pc:lle (saksikytkimet ja chiclet asettelu samassa paketissa). Ainut asia mitä macin käytöstä ob jäänyt kaipaamaan.

squi4/6

Originally posted by Boss93:

"Valmistaja lupaa paristoilla toimivan näppäimistön kestävän normaalikäyttöä enintään kuusi kuukautta. " Eli siis laite rikkoontuu viimeistään kuuden kuukauden jälkeen? Vai onko tässä kenties yritetty kertoa, että paristot kestävät enintään kuusi kuukautta? :)

Hah, nyt ei ollut kyllä kovin hyvin muotoiltu, korjasin asian :)

hannibal_pjv5/6

Näytöllä varustettu ohjauslevy tuohon näppikseen ja kunnon kynä, niin avot olisi hyvä härveli! Toimisi niin win8 ohjauksessa, kuin piirtopöytänäkin... Ei kai tuo niin kauhin kallis voisi olla?
Kun tuon kokoiset täppärit alkaa parista sadasta ja siitä ylös.

ArttuH5N16/6

Win 8 on niin susi käyttis, että sen kumppaniksi pitää suunnitella omat näppikset, että käytöstä saa kelvollista.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT