AfterDawn logo

Steamiin tulossa mahdollisuus lainata pelejä kavereille?

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Pelien digitaaliseen jakeluun tarkoitettuun Steamiin huhutaan mahdollisuutta lainata ostamiaan pelejä kavereille. Asia tuli ilmi Steamin uudesta beta-versiosta havaitusta koodinpätkästä.

NeoGAF-foorumilla nimimerkillä Grief.exe-kirjoittava käyttäjä havaitsi asian ja kertoi samalla muillekin miten he pystyisivät itse varmentamaan tiedot. Huhut kirvoittanut koodinpätkä on:

"SteamUI_JoinDialog_SharedLicense_Title" "Shared game library"
"SteamUI_JoinDialog_SharedLicenseLocked_OwnerText" "Just so you know, your games are currently in use by %borrower%. Playing now will send %borrower% a notice that it's time to quit."
"SteamUI_JoinDialog_SharedLicenseLocked_BorrowerText" "This shared game is currently unavailable. Please try again later or buy this game for your own library."

Vielä ei kuitenkaan tiedetä miten lainausjärjestelmä käytännössä toimii ja miten pelijulkaisijat ovat suhtautuneet ominaisuuteen. Koodi kuitenkin vinkkaa siihen suuntaan, että pelin omistaja voi päättää milloin haluaa pelinsä takaisin. Pelilevyjen lainaamisessa on usein se huono puoli, että lainaaja unohtaa pelin palauttamisen tai hukkaa sen. Näitä epämukavuuksia digitaalisten kopioiden lainauksessa ei ole.

2 KOMMENTTIA

Pallero201/2

en lainaisi

Labratoria2/2

Taas virheitä tekstissä, tarkistakaa paremmin, kiitos! =)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT