AfterDawn logo

Testissä Intel Core i7-4770K – Haswell-sukupolven lippulaiva

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Intelin Haswell-arkkitehtuurin suunnittelutyön päämääränä oli luoda suoritin ultrabook-kannettaville, missä korkea suorituskyky ja alhainen virrankulutus yhdistyisivät samaan pakettiin. Vaikka Haswellin päämarkkinat ovatkin ehkä kannettavissa ja erilaisissa hybridikokoonpanoissa, tulee saataville myös työpöytämalleja.

Tom's Hardware tutustuu uudessa artikkelissa Intelin tekemiin uudistuksiin ja selvittää miten hyvin uusi Core i7-4770K -lippulaivamalli vertautuu edeltäjiinsä. Artikkelissa testataan myös HD Graphics 4600 -näytönohjaimen suorituskykyä ja tutkaillaan Haswell-kokoonpanon energiankulutusta. Onko Haswell pettymys vai päivittämisen arvoinen uudistus? Se selviää lukemalla artikkeli (tai ainakin viimeinen sivu).

Testissä Intel Core i7-4770K -prosessori

2 KOMMENTTIA

Lakupiip2/2

Taitaa olla että päädynkin seuraavassa koneessa Amd:n puoleen vaikka en siitä pidäkkään tai sitten ivy bridgeen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT